Blake Lively Daily - Leginformáltabb magyar rajongói oldal
Blake Lively


Blake Lively egy amerikai színésznő, akinek a legismertebb szerepe, a Gossip Girl - Pletyka-fészekből jól ismert, Serena van der Woodsen. A színésznő ezen kívül olyan híres filmekben szerepelt, mint a Vadállatok, illetve a Zöld lámpás. Kislánya születése után karrierje is felfelé ívelt, szerepet kapott a The Age of Adaline-ban, a The Shallowsban, és az All I see is you című filmben is. 2018-ban szerepet vállalt a The Rhythem Sectionban, a Starterben is. A szőke bombázó a filmiparon kívül a modell világban is jól ismert, több híres cég reklámarcává is vált.

 
Project
Cecilia Fitzpatrick / The Husband's Secret /  2019.
A sorozatban Blake Cecilia Fitzpatricket fogja alakítani, aki megrögzötten a tökéletességre törekszik, mindaddig, míg talál egy üzenetet a férjétől. Az üzenetben utasítja Ceciliát, hogy nyissa ki, és tudja meg az igazságot arról, hogyan is halt meg. Azonban a férje még mindig él, ekkor döbben rá, hogy a férje évek óta titkolózik előtte, és hogy az egész életük hazugságra és gyilkosságra épült.
A történet középpontjában Stephanie Patrick áll, aki egy repülőgép szerencsétlenség következtében elveszíti a családját. A tragédia után önpusztításba kezd a nő, hiszen saját magát okolja, neki is rajta kellett volna lennie a gépen. A nő nyugodni nem szeretne, meg szeretné fejteni, miért zuhant le a gép, ekkor jön rá, hogy nem baleset történt
Emily / Egy kis szívesség / Dátum: 2018.09.14.
A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.

 

 
Gossip Place

- Ne hirdess kérlek!
- Itt kérhetsz cserét!

 
Elit Palace

 

 
 
Oldal információ
Szerkesztő és design: Amy
Téma: Blake Lively
Szerver: Gportal, kód: LindaDesign
Nyitás: 2012.08.03.
Ajánlott böngésző: Chrome
 
Blake Lively Daily rajongói oldal, nem áll összefüggésben sem Blake Livelyvel, sem a családjával, sem pedig a menedzserével. Az oldalon közzétett képek és videók az eredeti postoloké, akik közzétették az interneten a képeket, videókat. A fordítások saját munkák, tehát, ha átmásolod valahová, kérlek krediteld mellé az oldalt, hogy onnan való az információ.
Ki/Be

 

 

 

 

Hírek Blake Livelyről

Madridban egy játszótéren - június 24.

2018.07.11. 15:12, A


Sziasztok!
Blake 2018. június 24-én kapták lencsevégre Madridban, ahogyan lenge öltözékben (short, és egy csíkos blúz) egy parkban volt az egyik ismerősével. A színésznő láthatóan nagyon élvezi Spanyolországban eltöltött idejét. Mivel a színésznő egy olyan parkba ment, ahol gyerekek játszottak, és később babakocsit is telt, lehet, hogy Ines és James is Madridban tartózkodik.

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

The Rhythem Section forgatás - június 18.

2018.07.07. 15:00, A


Sziasztok!
Blake sajnos az utóbbi időben nem igen jelent meg sehol, június 18-án lencsevégre kapták Spanyolországban, ahogyan a The Rhythem Section című filmet forgatták Madridban. Sikerült HQ képeket találnom a forgatásról, bevallom én már tűkön ülve várom a filmet, szerintem remek lesz, főleg hogy ennyire sok helyszínen forgatják. Blake egyedül tartózkodik Spanyolországban, családja otthon maradt New Yorkban.

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

CinemaCon 2018 Lionsgate - Április 26 interjú

2018.06.28. 14:20, A


Sziasztok!
Mint azt tudjátok Blake Lively és Anna Kendrick részt vettek az idei Cinemaconon, ahol legújabb filmjüket az Egy kis szívességet promotálták. A vörös szőnyegen Annával, Blake-kel és a rendezővel Paullal is készített interjút. Blake-kel való interjú 1:54-től látható. És íme a fordítás:
Paul Feig az oka annak, hogy szerepet vállaltam ebben a filmben, még mielőtt egyáltalán olvastam volna a forgatókönyvet. Aztán elolvastam a forgatókönyvet és rájöttem, hogy nagyon vicces a története és a cselekménye folyamatosan csavaródik és izgalomban tart téged az utolsó pillanatig, és ötleted sincsen, hogy mi fog történni. Paul filmjét nem csak akkor találod viccesnek, amikor nézed, hanem amikor részt is veszel a forgatáson és ezt akkor meg is látod, ha megnézed a filmet. Imádom azt, hogy nem tudod mi fog történni, imádom azt, hogy csak sodródok a filmmel és meglepődök, hogy mi lesz a végkifejlet, szerintem ez elég ritka. Tudom, hogy ez egy kissé sötétebb oldal, úgy gondolom, hogy ez Paul Feig másik arca, tudod ez az, amikor megtanulod azt, hogy olyat is megláss valakiben, amit eddig nem láttál, viszont mindig is ott volt. Nos, Emily ruháit figyelembe véve, Ő mindig ilyen „férfi stílusú” ruhát viselt, úgy gondolom hogy ez igazán klassz dolog. Szóval ez Emily és én együtt, mert Emily egyértelműen nadrágot viselne, szóval ezért viselek ma nadrágot.

Egy kis szívesség - poszter

2018.06.26. 12:59, A


Sziasztok!
Szerencsére sikerült megtalálnom HQ minőségű képként azt a posztert, amelyet Blake posztolt ki néhány napja az Instragramjára. Nekem már akkor megragadta a figyelmemet a poszter, és egyre jobban várom az új filmjét, amely Emily hirtelen eltűnéséről szól. A film 2018. szeptemberében fog majd debütálni a külföldi mozikban, de a hazai mozikban is látható lesz valószínűleg.

image host

Instagram képek

2018.06.23. 14:55, A


Sziasztok!
Blake a minap újabb képeket tett fel az Instragramjára, ahol legújabb filmjét az Egy kis szívességet promotálta. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki már tűkön ülve várja Blake legújabb alkotását. A képen, amelyet Blake feltöltött, elegáns zakóban pózol, Martinival a kezében: „Kedves Nemzet. Boldog Martini napot, avagy a hét minden egyes kibaszott napja Emilynek. @asimpefavor ”
A másik kép, amelyet kitett két poszter, a bal oldalon Anna Kendrick, míg a jobb oldalon Blake szerepel. Szerintem fantasztikusan jól sikerültek ezek a poszterek, és már tényleg alig várom az új filmet: ’@annakendrick47 a férjem szexibb, női kiadása. Szóval ez tényleg megcsalásnak számít?

image host image host

 

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!