Blake Lively Daily - Leginformáltabb magyar rajongói oldal
Blake Lively


Blake Lively egy amerikai színésznő, akinek a legismertebb szerepe, a Gossip Girl - Pletyka-fészekből jól ismert, Serena van der Woodsen. A színésznő ezen kívül olyan híres filmekben szerepelt, mint a Vadállatok, illetve a Zöld lámpás. Kislánya születése után karrierje is felfelé ívelt, szerepet kapott a The Age of Adaline-ban, a The Shallowsban, és az All I see is you című filmben is. A szőke bombázó a filmiparon kívül a modell világban is jól ismert, több híres cég reklámarcává is vált.

 
Project
Stephanie Patrick / The Rhythm Section / Dátum: 2018.
A történet középpontjában Stephanie Patrick áll, aki egy repülőgép szerencsétlenség következtében elveszíti a családját. A tragédia után önpusztításba kezd a nő, hiszen saját magát okolja, neki is rajta kellett volna lennie a gépen. A nő nyugodni nem szeretne, meg szeretné fejteni, miért zuhant le a gép, ekkor jön rá, hogy nem baleset történt
Emily / A Simple Favor / Dátum: 2018.
A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.
Cecilia Fitzpatrick / The Husband's Secret /  2018.
A sorozatban Blake Cecilia Fitzpatricket fogja alakítani, aki megrögzötten a tökéletességre törekszik, mindaddig, míg talál egy üzenetet a férjétől. Az üzenetben utasítja Ceciliát, hogy nyissa ki, és tudja meg az igazságot arról, hogyan is halt meg. Azonban a férje még mindig él, ekkor döbben rá, hogy a férje évek óta titkolózik előtte, és hogy az egész életük hazugságra és gyilkosságra épült.
Gina / All I see is you / Dátum: 2017. október 27.
A filmben Gina boldog házasságban élt, mindaddig, míg egy nap rá nem döbbent, nem szeretné vakon leélni az életét. Azonban miután újra visszakapja a látását, kétségbe vonja addigi életét.

 

 
Gossip Place

- Ne hirdess kérlek!
- Itt kérhetsz cserét. 
 
Elit Palace

 

 
 
Oldal információ
Szerkesztő és design: Amy
Téma: Blake Lively
Szerver: Gportal, Sosugary, kód: LindaDesign
Nyitás: 2012.08.03.
Ajánlott böngésző: Chrome
 
Blake Lively Daily rajongói oldal, nem áll összefüggésben sem Blake Livelyvel, sem a családjával, sem pedig a menedzserével. Az oldalon közzétett képek és videók az eredeti postoloké, akik közzétették az interneten a képeket, videókat. A fordítások saját munkák, tehát, ha átmásolod valahová, kérlek krediteld mellé az oldalt, hogy onnan való az információ.
Ki/Be

 

 

 

 

Hírek Blake Livelyről

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 20:46, A.


Sziasztok!
Az előző poszthoz kapcsolódóan sikerült találnom néhány videót a The Tonight with Jimmy Fallon műsorából. Mint azt már ismerhetitek, a The tonight with Jimmy Fallon műsorában mindig valami kihívás elé néz a házigazda és a vendég. Most tácnban mérte össze a tudását Blake és Jimmy.
Jimmy: Na, itt is vagyunk. Ez a program a Dance Move Generator, megnyomjuk a gombot, és eddig soha nem látott táncmozdulatokat válogat nekünk össze, amiket le kell utánoznunk. És a legjobb táncos nyer. Blake, mivel te vagy a vendég, miért nem kezded te először? Induljon a Dance Move Generator.
Blake: Csak megnyomom?
Jimmy: Igen, amikor készen állsz.
Csinálj úgy, mintha nem lenne a cipődnek sarka.
Blake: De hát egész interjú alatt ezt csináltam.
Jimmy: Ne már, de amúgy én is. Próbáld meg eltáncolni. Roots, megtudod adni az ütemet? Ez nagyon jó volt. mögém… mögém jöttél a tánc alatt. Ez egy nagyon érdekes mozdulat volt.
Blake: legalább sikeresen ki tudtam választani.
Jimmy: Két embert öltél meg, barátom. Rendben, majdnem valóságos, majdnem, hashtag. rendben, most én következem, indul a DMG.Na most ráhelyezem a kezemet a gombra.
Elkapni a virágcsokrot.
Jimmy: Oké.
Blake: Csináltál már csomószor ilyet.
Jimmy: Pontosan, pontosan. Oké, elkapni a virágcsokrot.
Blake: Ez nem volt igazságos.
Jimmy: Az én feleségem nagyon szerencsés.
Blake: Sokkal több alapozásom volt már.
Jimmy: Ez az egész olyan, mint a Shake Weight, ember.
Blake: Az anyukám karácsonyra egyszer ilyet adott. És nem viccnek szánta.  És így autózott az autópályán
Jimmy:Hagyd abba, ne tedd ezt velem.  Ezt ki kell vágnunk majd. Oké, Blake, Te jössz. Induljon a generátor.
Jimmy: Balerina, aki golyókkal egyensúlyozik. Oké, várjál, várjál. Ez biztos, hogy egy új tánc.
Blake: Várjál, várjál.
Jimmy: Vigyázz. Úristen, még a padlón is csinálja. Vigyázz magadra. Atyaég, vigyázz magadra. Azt hittem, hogy ez valóságos. Te csináltad a padlómunkát, nem én.  rendben, induljon a generátor. ÓÓ, egyáltalán nem zavaró ez.
Heisman varázsló
Blake: Nem tudom mit jelent ez.
Jimmy: Azt hiszem, mit jelent ez? Mint a Heisman-trófea? örülök, hogy nem fogytam ki a levegőből most az egyszer. Nem tudom, hogyan lehetne másképp csinálni. A Heisman…  megfogod nyerni most ezt.
Blake: Azt hiszem, víz kéne neked.
Jimmy: Megfogod ezt nyerni, kifogytam a levegőből. Nagyon szétestem azt hiszem. Te vagy a jobb táncos.
Blake: Táncos
Jimmy: Miért versenyzünk egymás ellen?
Blake: Ha akarunk, táncolhatunk.
Jimmy: Megcsinálhatjuk ezt a barátaink háta mögött.
Blake: Mert, ha nem táncolhatunk
Jimmy: És ha ők nem táncolnak
Blake és Jimmy: Akkor nem a barátaink.
Jimmy: Legyen egy utolsó táncunk együtt. Induljon a generátor.
Rivertánc Frankensteinnel ötvözve
Jimmy: Meg tudjuk csinálni.
Blake: Persze.
Jimmy: Mit csinálunk?Szóval hátulról jövünk?
Blake: Igen, igen, másik oldal.
Jimmy: És a legjobb Blake Lively. És nagyon szépen köszönjük Blake Livelynek.

Jimmy: Amiről beszélni szeretnék veled az a legújabb filmed az All I see is you. Most egy olyan előzetest fogunk levetíteni, amelyet még senki nem látott. Köszönjük szépen, hogy ezt elhoztad nekünk. Nagyon szeretünk. Szóval kérek, mond el, hogy miről szól a film, mert ahogy látom ez eléggé trükkös. És nagyon jó.
Blake: Egy nőről szól, aki 12 éves korában elveszíti a látását, azonban úgy dönt, hogy műtét segítségével helyreállítják a szemét a 30-as éveinek az elején. És házas, nagyon csodálatos, romantikus kapcsolatuk van, mert a férfi nagylelkű és vigyáz rá, tudod. És később rájön arra, hogy amilyennek régebben gondolta az életét, talán nem is olyan. Amikor visszanyeri a látását, mindent másképp lát.
Jimmy: Eléggé trükkös lehetett ezt eljátszani. Hogyan gyakoroltál?
Blake: Nagyon szerencsés voltam, van egy barátom, aki nagyon sokat segített. Ő vak, a neve Ryan Knight, egy irtózatosan csodálatos ember. Együtt jártunk a gyengén látók által használt sétapálcával. Megtanított, hogyan gitározzak vakon, és rettentő sok különböző dolgot mutatott. Volt egy másik barátom, aki segített berakni a kontaktlencsémet, Ő neki ugyanezt csinálták a szemével. Tényleg volt neki egy helyreállító műtétje, mint ennek a Whitney lánynak. Szóval azt gondoltam, hogy én  ő vagyok. Szóval amikor visszanyertem a látásomat azt gondoltam, Ő hogyan is érzi magát, hogy ez milyen jelentős pillanat. Tudod az a pillanat, amikor először látod a saját nevedet. És Ryan barátom elmondta, hogy Ő már elfelejtette hogyan is néz ki a saját arca. Szóval nagyon sok olyan dolog van, amiért hálás vagy. Szóval igen, két remek segítségem is volt. Kontaktlencsét viseltem, amivel ugye nem láttam.
Jimmy: Teljesen nem láttál, vagy csak nagyom sötét/homályos volt?
Blake: Olyan volt, mintha egy üveg tejet néztél volna közelről. Szóval nagyon fehér volt és homályos. És tudod a forgatás alatt úgy közlekedtem, hogy mindent megfogtam, és éreztem. És tudod az emberek, ahogy körülöttem voltak. És tudod, nagyon kifinomul a hallásod és a szaglásod. És még mindig tudod, hogy az emberek hol vannak, még akkor is, hogyha nem beszélnek.
Jimmy: Ez lenyűgöző.
Blake: Szerintem is lenyűgöző, hogyan finomul ki az ember érzéke. És tudod, amikor kivettem a lencsét, akkor néztem körben a lakásban és tényleg láttam mindazt, amit vakon is. Szóval ez nagyon menő volt. Nem érdekes, a fejedben teljesen más van. Igen, igen, ez menő.
Jimmy. Most láthatunk egy olyan exklúzív előzetest, amit eddig még senki nem látott. Szóval nézzük meg. 

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 18:21, A.


Sziasztok!
Az előző poszthoz kapcsolódóan sikerült találnom néhány videót a The Tonight with Jimmy Fallon műsorából. Íme a fordítások:

Jimmy: Hogy van a családod? Hogy vannak a babák?
Blake: Két lányom van, szóval… köszönöm. Igen, köszönöm. Az egyik két éves, a másik egy, szóval tudod milyen kis nyugis most a ház
Jimmy: Máris egy éves?
Blake: Igen.
Jimmy: Rendeztetek neki születésnapi bulit?
Blake: Nem, Cookie Monster tortát csináltunk neki. Annyira jól nézett ki. És annyira aranyos volt, mert keksz volt a szájában és csak habzsolta. A lányom ránézett, majd a steakért nyúlt, ami nem is tudom… Steaket ettem. Steaket ettem délután.
Jimmy: Szóval születésnapi steak volt.
Blake: Szóval születésnapi steakje volt. Mindkét kezével megragadott egy-egy steaket.
Jimmy: Milyen aranyos Ő.
Blake: Viking babát szültem. Olyan ő, mintha… nem tudom. Olyan, mint a Trónok Harcában a White Walkerek. Szó szerint…
Jimmy: Milyen édes lehet, hogy nyershúst eszik?
Blake: Ó, ez nagyszerű.
Jimmy: Olyan, mint a Medievel Times.
Blake: Szóval az első születésnapján  a ruhájának az ujját mostam. Azt, amely véres volt a steaktől. Szóval ez a gyerek…
Jimmy: Micsoda csodás elmék. Igen, boldog születésnapot, és a gyermek vérben fürdik.
Blake: Szóval a vért mostam ki a ruhájának az ujjából, amely az ellensége volt.
Jimmy: Hogy kezeli James, hogy új kistetvére van?
Blake: Nagyon jól, nagyon szereti a kistestvérét. Mármint annyira „Ó, nagyon szeretem Őt, de most éppenséggel bántom”
Jimmy: Igen, tudom milyen ez.
Blake: Igen, igen.
Jimmy: Igen, igen, túlságosan szorítja Őt.
Blake: Pontosan, és úgy gondolom, Ő is tudja ezt. Aztán elkezdtünk a Halloweenról beszélni, és azt mondta, hogy szerinte jó lennék Hamupipőkének. És én azt mondtam neki, hogy jaj, ez milyen különleges. Szerinted a kicsi Ines lehetne Elsa? Nem, Mike Wazowski. Tudod a Szörny Rt-ből, az egyszemű szörny.
Jimmy: Igen, Inesnek ennek kell lennie, mert nem lehet Hamupipőke.
Blake: Szerinted mi a helyzet Moanával? Szerintem jó lennél Moanának, nem tudom Te Fi, egy gyönyörű hegység. Nem, Ő Heihei szeretne lenni.
Jimmy: Az őrült csirke?
Blake: Az a furcsa, őrült csirke.
Jimmy: Hú, milyen nagyszerű ez. Amikor gyereked lesz, akkor döbbensz rá, hogy némelyik mese borzasztóan idegesítő.
Blake: Én megnéztem a Disney-filmeket.
Jimmy: Megnézted, mielőtt megmutattad volna a gyerekeidnek?
Blake: Igen, a férjem és én megvártuk, míg a gyerekek elmennek aludni, aztán bekapcsoltuk a Moanát. És az a rész, mikor keresztül sétál a hullámokon. Tudod, hogy mire gondolok? Szerintem ez a legjobb benne.
Jimmy: Igen, tudom. Én kiborultam akkor. Én is nagyon imádtam. Olyan vagyok, hogy megkérdezik, megszeretnéd nézni a Moanát? Nagyon felspilázom magamat és azt mondom, nézzük. A Dorát nem tudom még egyszer megnézni, egyszerűen képtelen vagyok rá. Nem tudom még egyszer megnézni a Dóra, a felfedezőt. Képtelen vagyok rá.
Blake: Mi még nem jutottunk el odáig.
Jimmy: Nem néztétek meg Dorát?
Blake: Nem.
Jimmy: Ti mennyire szerencsések vagytok.
Blake: De úgy érzem, hogy hasonlóak leszünk és Jackie Gleason szeretne majd lenni Halloweenkor. Olyan vagyok számára, mint a Honeymooners..
Jimmy: Ez a Te éved, még megengedett, hogy Te öltöztesd fel, hiszen még csak egy éves. Mire négy éves lesz, addigra már önálló döntéseket fog hozni.
Blake: nem akarom, hogy ez megtörténjen.
Jimmy: Igen, ez a legrosszabb.
Blake: Úgy értem, hogy a férjemnek már van beleszólása a Halloweenbe. Nagyon sok bonyolult észrevételem van. Például azt akartam, hogy Sulley legyen. Hogyha Nezzie lesz Mike Wazowski, akkor neki kellene lennie Sullynak, tudod szőrös fejjel. Azonban mivel filmes karrierünk során sok furcsa és őrült arcot kellett viselnünk, ezt vakvágányra tettük. Ez szerintem már túl sok lett volna
Jimmy: Ez nagyon aranyos. Igen, ebben igazad van, azok az álarcok és maszkok . Igen, haver ezt a megélhetésért csinálom, a megélhetésért öltözködök így. Halloween a mi életünk.

 

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 17:12, A.


Sziasztok!
Blake a tegnapi nap folyamán részt vett New Yorkban a The Tonight with Jimmy Fallon műsorában. Blake szinte minden évben meghívást kap Jimmyhez, és mindig remek időt töltenek el együtt. Blake erre az alkalomra egy könnyű anyagú, lila színű ruhát és természetesen Christian Louboutin cipőt vett fel.

image host image host image host image host image host image host image host

Blake-t szexuálisan zaklatta a sminkese

2017.10.14. 17:01, A.


Sziasztok!
Blake újabb titkot árult el a Weinstein-ügyben felmerült szexuális zaklatással kapcsolatban. Blake újabb interjút adott, ezúttal a Los Angeles Times-nek mesélt, miszerint szexuális zaklatta őt egyik munkája során egy sminkes.

„Helytelen dolgokat mondott, állandóan az ajkaimra tette az ujját. Egyik alkalommal elaludtam, és mikor felébredtem, engem filmezett. Fel voltam ugyan öltözve, de akkor is megrémített ez a dolog. Végül három hónappal később, kihívtak a lakókocsimból, és azt mondták, beszélünk kell. Azt gondoltam, hogy végre tettek valamit az ügy érdekében. Azonban Ők csak annyit mondtak, hogy a kutyám a wc mögé kakált az öltözőszobájában és a mi gondnokunknak kellett felvennie. És ez komoly, nem hagyhattam, hogy megint ez történjen”

Blake végül ügyvédet fogadott, és a sminkest kirúgták. A színésznő azonban nem volt megelégedve ezzel:

„A cég, akinél voltam végül írt egy ajánlólevet Neki, mert senki nem akarja, hogy rosszul végződjön a dolog.”

All I see is you előzetes #2

2017.10.14. 16:52, A.


Sziasztok!
Mint azt már mindenki tudja, Blake-nak október 27-én tarul legújabb filmje az All I see is you, amelyben Blake egy vak nőt alakít, aki egy műtét segítségével visszanyeri a látását. A filmhez az elmúlt napokban megkaptuk az első posztert is, illetve most újabb előzetes jelent meg, amely más jeleneteket tartalmaz. Én már rettentő kíváncsi vagyok Blake új filmjére.

 

 

 

Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *