Blake Lively Daily - Leginformáltabb magyar rajongói oldal
Blake Lively


Blake Lively egy amerikai színésznő, akinek a legismertebb szerepe, a Gossip Girl - Pletyka-fészekből jól ismert, Serena van der Woodsen. A színésznő ezen kívül olyan híres filmekben szerepelt, mint a Vadállatok, illetve a Zöld lámpás. Kislánya születése után karrierje is felfelé ívelt, szerepet kapott a The Age of Adaline-ban, a The Shallowsban, és az All I see is you című filmben is. 2018-ban szerepet vállalt a The Rhythem Sectionban, a Starterben is. A szőke bombázó a filmiparon kívül a modell világban is jól ismert, több híres cég reklámarcává is vált.

 
Project
Cecilia Fitzpatrick / The Husband's Secret /  2019.
A sorozatban Blake Cecilia Fitzpatricket fogja alakítani, aki megrögzötten a tökéletességre törekszik, mindaddig, míg talál egy üzenetet a férjétől. Az üzenetben utasítja Ceciliát, hogy nyissa ki, és tudja meg az igazságot arról, hogyan is halt meg. Azonban a férje még mindig él, ekkor döbben rá, hogy a férje évek óta titkolózik előtte, és hogy az egész életük hazugságra és gyilkosságra épült.
A történet középpontjában Stephanie Patrick áll, aki egy repülőgép szerencsétlenség következtében elveszíti a családját. A tragédia után önpusztításba kezd a nő, hiszen saját magát okolja, neki is rajta kellett volna lennie a gépen. A nő nyugodni nem szeretne, meg szeretné fejteni, miért zuhant le a gép, ekkor jön rá, hogy nem baleset történt
Emily / Starter / Dátum: 2018.
A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.

 

 
Gossip Place

- Ne hirdess kérlek!
- Itt kérhetsz cserét!

 
Elit Palace

 

 
 
Oldal információ
Szerkesztő és design: Amy
Téma: Blake Lively
Szerver: Gportal, kód: LindaDesign
Nyitás: 2012.08.03.
Ajánlott böngésző: Chrome
 
Blake Lively Daily rajongói oldal, nem áll összefüggésben sem Blake Livelyvel, sem a családjával, sem pedig a menedzserével. Az oldalon közzétett képek és videók az eredeti postoloké, akik közzétették az interneten a képeket, videókat. A fordítások saját munkák, tehát, ha átmásolod valahová, kérlek krediteld mellé az oldalt, hogy onnan való az információ.
Ki/Be

 

 

 

 

Hírek Blake Livelyről

Good Morning America műsorában - október 16

2017.10.16. 15:51, A


Sziasztok!
Blake a mai nap folyamán, azaz október 16-án New Yorkban részt vett a Good Morning America című reggeli műsorban. Blake erre az alkalomra Brandon Maxwell 2018 tavasz/nyár kollekciójából viselt ruhát (köszönet: Szandinak!! :) ), de meg kell mondanom, nekem elég szokatlan látványt nyújt Blake ebben a sárga színű nadrágkosztümben. Az már biztos, hogy Lorraine Schwartz és Ofira ékszert viselt ezen az eseményen. Egyelőre még csak arról sikerült képet szereznem, ahogyan Blake megérkezik a helyszínre és fogadja a rajongóit, remélem később a studióból is kapunk képet, illetve interjút.

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Elmaradt Instragram képek

2017.10.16. 15:34, A.


Sziasztok!
Blake nemrégiben igencsak aktivizálta magát a közösségi médián keresztül. Az Instragramjára rettentő sok képet töltött fel az elmúlt időszakáról, kezdjük is mindjárt a legelején. Blake október 10-én részt vett az All I see is you press conferencén, illetve egy speciális vetítésen is. Blake az alábbi szöveggel tette ki a róla készült képeket: @aisiymovie. Press. Első nap. Egyik ruhám a sok közül.
Azt hiszem ellenőriztem az előtérben, hogy nem szitál az eső? Mint kiderült, még mindig nem esik odakint. Igen, igen @lrraineschwartz. Igen. Ez a film annyira közel áll hozzám. Köszönöm szépen a barátomnak, Ryannek az összes nagylelkűséget, intelligenciát. humort és útmutatást. Az édes Traceynek. Mindkettőtöket nagyon szeretlek.  Nagyon várom már, hogy Ti is lássátok a filmet, &aisiymovie. Köszönöm, @ralphandrusso @lorraineschwartz@louboutinworld @rodortega4hair@patrickta hogy ilyen különlegesnek érezhettem magam a premier napján.  Második kinézet a sok közül. Köszönet illeti a testvéremet, hogy kölcsön vehettem a cipőjét. 

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Mint azt már az előző posztok alapján is írtam, Blake október 13-én New Yorkban részt vett Jimmy Fallon műsorában, ahol érdekesebbnél érdekesebb dolgot csináltak. Blake természetesen szelfie-ket is csinált Jimmyvel, illetve a műsorról is tett fel képet az Instragramjára. Blake az alábbi szöveggel tette ki a képeket az Instragramjára: @fallontonight. Ma este láthatjátok az @aisiyoumovie előzetesét. De legfőképp azt is láthatjátok, hogyan horzsolom fel a csillogós térdemet. Több minden történt ma este. Ezt nem lehet törölni az internetről, soha sem. @fallontoinght. De. mese. 
image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Ezenkívül Blake tegnap pitét is készített, amiről természetesen képet is posztolt. Ugye nem csak engem kísértett meg a sütemény? Blake annyit fűzött a posztjához, hogy: Ősz van New Yorkban. Jó érzés megint élni. Ezenkívül Blake a Good Morning America műsorban vett részt október 16-án, amiről nem maradhatott el a saját maga készített selfiek sem. Még három képet tett közzé: b. A. n. A. n. A. S @brandonmaxwell @lorraineschwartz@ofirajewelz @charlotteolympia. Totálisan lesifotó. És nincsen rajta filter, ez olyan megalázó. @lorraineschwartz@ofirajewelz @brandonmaxwell@enamelle. Szuper hétköznapi, A körmeimért köszönet a királynőnek @enamelle

image host image host image host image host

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 20:46, A.


Sziasztok!
Az előző poszthoz kapcsolódóan sikerült találnom néhány videót a The Tonight with Jimmy Fallon műsorából. Mint azt már ismerhetitek, a The tonight with Jimmy Fallon műsorában mindig valami kihívás elé néz a házigazda és a vendég. Most tácnban mérte össze a tudását Blake és Jimmy.
Jimmy: Na, itt is vagyunk. Ez a program a Dance Move Generator, megnyomjuk a gombot, és eddig soha nem látott táncmozdulatokat válogat nekünk össze, amiket le kell utánoznunk. És a legjobb táncos nyer. Blake, mivel te vagy a vendég, miért nem kezded te először? Induljon a Dance Move Generator.
Blake: Csak megnyomom?
Jimmy: Igen, amikor készen állsz.
Csinálj úgy, mintha nem lenne a cipődnek sarka.
Blake: De hát egész interjú alatt ezt csináltam.
Jimmy: Ne már, de amúgy én is. Próbáld meg eltáncolni. Roots, megtudod adni az ütemet? Ez nagyon jó volt. mögém… mögém jöttél a tánc alatt. Ez egy nagyon érdekes mozdulat volt.
Blake: legalább sikeresen ki tudtam választani.
Jimmy: Két embert öltél meg, barátom. Rendben, majdnem valóságos, majdnem, hashtag. rendben, most én következem, indul a DMG.Na most ráhelyezem a kezemet a gombra.
Elkapni a virágcsokrot.
Jimmy: Oké.
Blake: Csináltál már csomószor ilyet.
Jimmy: Pontosan, pontosan. Oké, elkapni a virágcsokrot.
Blake: Ez nem volt igazságos.
Jimmy: Az én feleségem nagyon szerencsés.
Blake: Sokkal több alapozásom volt már.
Jimmy: Ez az egész olyan, mint a Shake Weight, ember.
Blake: Az anyukám karácsonyra egyszer ilyet adott. És nem viccnek szánta.  És így autózott az autópályán
Jimmy:Hagyd abba, ne tedd ezt velem.  Ezt ki kell vágnunk majd. Oké, Blake, Te jössz. Induljon a generátor.
Jimmy: Balerina, aki golyókkal egyensúlyozik. Oké, várjál, várjál. Ez biztos, hogy egy új tánc.
Blake: Várjál, várjál.
Jimmy: Vigyázz. Úristen, még a padlón is csinálja. Vigyázz magadra. Atyaég, vigyázz magadra. Azt hittem, hogy ez valóságos. Te csináltad a padlómunkát, nem én.  rendben, induljon a generátor. ÓÓ, egyáltalán nem zavaró ez.
Heisman varázsló
Blake: Nem tudom mit jelent ez.
Jimmy: Azt hiszem, mit jelent ez? Mint a Heisman-trófea? örülök, hogy nem fogytam ki a levegőből most az egyszer. Nem tudom, hogyan lehetne másképp csinálni. A Heisman…  megfogod nyerni most ezt.
Blake: Azt hiszem, víz kéne neked.
Jimmy: Megfogod ezt nyerni, kifogytam a levegőből. Nagyon szétestem azt hiszem. Te vagy a jobb táncos.
Blake: Táncos
Jimmy: Miért versenyzünk egymás ellen?
Blake: Ha akarunk, táncolhatunk.
Jimmy: Megcsinálhatjuk ezt a barátaink háta mögött.
Blake: Mert, ha nem táncolhatunk
Jimmy: És ha ők nem táncolnak
Blake és Jimmy: Akkor nem a barátaink.
Jimmy: Legyen egy utolsó táncunk együtt. Induljon a generátor.
Rivertánc Frankensteinnel ötvözve
Jimmy: Meg tudjuk csinálni.
Blake: Persze.
Jimmy: Mit csinálunk?Szóval hátulról jövünk?
Blake: Igen, igen, másik oldal.
Jimmy: És a legjobb Blake Lively. És nagyon szépen köszönjük Blake Livelynek.

Jimmy: Amiről beszélni szeretnék veled az a legújabb filmed az All I see is you. Most egy olyan előzetest fogunk levetíteni, amelyet még senki nem látott. Köszönjük szépen, hogy ezt elhoztad nekünk. Nagyon szeretünk. Szóval kérek, mond el, hogy miről szól a film, mert ahogy látom ez eléggé trükkös. És nagyon jó.
Blake: Egy nőről szól, aki 12 éves korában elveszíti a látását, azonban úgy dönt, hogy műtét segítségével helyreállítják a szemét a 30-as éveinek az elején. És házas, nagyon csodálatos, romantikus kapcsolatuk van, mert a férfi nagylelkű és vigyáz rá, tudod. És később rájön arra, hogy amilyennek régebben gondolta az életét, talán nem is olyan. Amikor visszanyeri a látását, mindent másképp lát.
Jimmy: Eléggé trükkös lehetett ezt eljátszani. Hogyan gyakoroltál?
Blake: Nagyon szerencsés voltam, van egy barátom, aki nagyon sokat segített. Ő vak, a neve Ryan Knight, egy irtózatosan csodálatos ember. Együtt jártunk a gyengén látók által használt sétapálcával. Megtanított, hogyan gitározzak vakon, és rettentő sok különböző dolgot mutatott. Volt egy másik barátom, aki segített berakni a kontaktlencsémet, Ő neki ugyanezt csinálták a szemével. Tényleg volt neki egy helyreállító műtétje, mint ennek a Whitney lánynak. Szóval azt gondoltam, hogy én  ő vagyok. Szóval amikor visszanyertem a látásomat azt gondoltam, Ő hogyan is érzi magát, hogy ez milyen jelentős pillanat. Tudod az a pillanat, amikor először látod a saját nevedet. És Ryan barátom elmondta, hogy Ő már elfelejtette hogyan is néz ki a saját arca. Szóval nagyon sok olyan dolog van, amiért hálás vagy. Szóval igen, két remek segítségem is volt. Kontaktlencsét viseltem, amivel ugye nem láttam.
Jimmy: Teljesen nem láttál, vagy csak nagyom sötét/homályos volt?
Blake: Olyan volt, mintha egy üveg tejet néztél volna közelről. Szóval nagyon fehér volt és homályos. És tudod a forgatás alatt úgy közlekedtem, hogy mindent megfogtam, és éreztem. És tudod az emberek, ahogy körülöttem voltak. És tudod, nagyon kifinomul a hallásod és a szaglásod. És még mindig tudod, hogy az emberek hol vannak, még akkor is, hogyha nem beszélnek.
Jimmy: Ez lenyűgöző.
Blake: Szerintem is lenyűgöző, hogyan finomul ki az ember érzéke. És tudod, amikor kivettem a lencsét, akkor néztem körben a lakásban és tényleg láttam mindazt, amit vakon is. Szóval ez nagyon menő volt. Nem érdekes, a fejedben teljesen más van. Igen, igen, ez menő.
Jimmy. Most láthatunk egy olyan exklúzív előzetest, amit eddig még senki nem látott. Szóval nézzük meg. 

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 18:21, A.


Sziasztok!
Az előző poszthoz kapcsolódóan sikerült találnom néhány videót a The Tonight with Jimmy Fallon műsorából. Íme a fordítások:

Jimmy: Hogy van a családod? Hogy vannak a babák?
Blake: Két lányom van, szóval… köszönöm. Igen, köszönöm. Az egyik két éves, a másik egy, szóval tudod milyen kis nyugis most a ház
Jimmy: Máris egy éves?
Blake: Igen.
Jimmy: Rendeztetek neki születésnapi bulit?
Blake: Nem, Cookie Monster tortát csináltunk neki. Annyira jól nézett ki. És annyira aranyos volt, mert keksz volt a szájában és csak habzsolta. A lányom ránézett, majd a steakért nyúlt, ami nem is tudom… Steaket ettem. Steaket ettem délután.
Jimmy: Szóval születésnapi steak volt.
Blake: Szóval születésnapi steakje volt. Mindkét kezével megragadott egy-egy steaket.
Jimmy: Milyen aranyos Ő.
Blake: Viking babát szültem. Olyan ő, mintha… nem tudom. Olyan, mint a Trónok Harcában a White Walkerek. Szó szerint…
Jimmy: Milyen édes lehet, hogy nyershúst eszik?
Blake: Ó, ez nagyszerű.
Jimmy: Olyan, mint a Medievel Times.
Blake: Szóval az első születésnapján  a ruhájának az ujját mostam. Azt, amely véres volt a steaktől. Szóval ez a gyerek…
Jimmy: Micsoda csodás elmék. Igen, boldog születésnapot, és a gyermek vérben fürdik.
Blake: Szóval a vért mostam ki a ruhájának az ujjából, amely az ellensége volt.
Jimmy: Hogy kezeli James, hogy új kistetvére van?
Blake: Nagyon jól, nagyon szereti a kistestvérét. Mármint annyira „Ó, nagyon szeretem Őt, de most éppenséggel bántom”
Jimmy: Igen, tudom milyen ez.
Blake: Igen, igen.
Jimmy: Igen, igen, túlságosan szorítja Őt.
Blake: Pontosan, és úgy gondolom, Ő is tudja ezt. Aztán elkezdtünk a Halloweenról beszélni, és azt mondta, hogy szerinte jó lennék Hamupipőkének. És én azt mondtam neki, hogy jaj, ez milyen különleges. Szerinted a kicsi Ines lehetne Elsa? Nem, Mike Wazowski. Tudod a Szörny Rt-ből, az egyszemű szörny.
Jimmy: Igen, Inesnek ennek kell lennie, mert nem lehet Hamupipőke.
Blake: Szerinted mi a helyzet Moanával? Szerintem jó lennél Moanának, nem tudom Te Fi, egy gyönyörű hegység. Nem, Ő Heihei szeretne lenni.
Jimmy: Az őrült csirke?
Blake: Az a furcsa, őrült csirke.
Jimmy: Hú, milyen nagyszerű ez. Amikor gyereked lesz, akkor döbbensz rá, hogy némelyik mese borzasztóan idegesítő.
Blake: Én megnéztem a Disney-filmeket.
Jimmy: Megnézted, mielőtt megmutattad volna a gyerekeidnek?
Blake: Igen, a férjem és én megvártuk, míg a gyerekek elmennek aludni, aztán bekapcsoltuk a Moanát. És az a rész, mikor keresztül sétál a hullámokon. Tudod, hogy mire gondolok? Szerintem ez a legjobb benne.
Jimmy: Igen, tudom. Én kiborultam akkor. Én is nagyon imádtam. Olyan vagyok, hogy megkérdezik, megszeretnéd nézni a Moanát? Nagyon felspilázom magamat és azt mondom, nézzük. A Dorát nem tudom még egyszer megnézni, egyszerűen képtelen vagyok rá. Nem tudom még egyszer megnézni a Dóra, a felfedezőt. Képtelen vagyok rá.
Blake: Mi még nem jutottunk el odáig.
Jimmy: Nem néztétek meg Dorát?
Blake: Nem.
Jimmy: Ti mennyire szerencsések vagytok.
Blake: De úgy érzem, hogy hasonlóak leszünk és Jackie Gleason szeretne majd lenni Halloweenkor. Olyan vagyok számára, mint a Honeymooners..
Jimmy: Ez a Te éved, még megengedett, hogy Te öltöztesd fel, hiszen még csak egy éves. Mire négy éves lesz, addigra már önálló döntéseket fog hozni.
Blake: nem akarom, hogy ez megtörténjen.
Jimmy: Igen, ez a legrosszabb.
Blake: Úgy értem, hogy a férjemnek már van beleszólása a Halloweenbe. Nagyon sok bonyolult észrevételem van. Például azt akartam, hogy Sulley legyen. Hogyha Nezzie lesz Mike Wazowski, akkor neki kellene lennie Sullynak, tudod szőrös fejjel. Azonban mivel filmes karrierünk során sok furcsa és őrült arcot kellett viselnünk, ezt vakvágányra tettük. Ez szerintem már túl sok lett volna
Jimmy: Ez nagyon aranyos. Igen, ebben igazad van, azok az álarcok és maszkok . Igen, haver ezt a megélhetésért csinálom, a megélhetésért öltözködök így. Halloween a mi életünk.

 

The Tonight with Jimmy Fallon műsor - október 13

2017.10.14. 17:12, A.


Sziasztok!
Blake a tegnapi nap folyamán részt vett New Yorkban a The Tonight with Jimmy Fallon műsorában. Blake szinte minden évben meghívást kap Jimmyhez, és mindig remek időt töltenek el együtt. Blake erre az alkalomra egy könnyű anyagú, lila színű ruhát és természetesen Christian Louboutin cipőt vett fel.

image host image host image host image host image host image host image host

 

 

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt