Blake Lively Daily - Leginformáltabb magyar rajongói oldal
Blake Lively


Blake Lively egy amerikai színésznő, akinek a legismertebb szerepe, a Gossip Girl - Pletyka-fészekből jól ismert, Serena van der Woodsen. A színésznő ezen kívül olyan híres filmekben szerepelt, mint a Vadállatok, illetve a Zöld lámpás. Kislánya születése után karrierje is felfelé ívelt, szerepet kapott a The Age of Adaline-ban, a The Shallowsban, és az All I see is you című filmben is. 2018-ban szerepet vállalt a The Rhythem Sectionban, a Starterben is. A szőke bombázó a filmiparon kívül a modell világban is jól ismert, több híres cég reklámarcává is vált.

 
Project
Cecilia Fitzpatrick / The Husband's Secret /  2019.
A sorozatban Blake Cecilia Fitzpatricket fogja alakítani, aki megrögzötten a tökéletességre törekszik, mindaddig, míg talál egy üzenetet a férjétől. Az üzenetben utasítja Ceciliát, hogy nyissa ki, és tudja meg az igazságot arról, hogyan is halt meg. Azonban a férje még mindig él, ekkor döbben rá, hogy a férje évek óta titkolózik előtte, és hogy az egész életük hazugságra és gyilkosságra épült.
A történet középpontjában Stephanie Patrick áll, aki egy repülőgép szerencsétlenség következtében elveszíti a családját. A tragédia után önpusztításba kezd a nő, hiszen saját magát okolja, neki is rajta kellett volna lennie a gépen. A nő nyugodni nem szeretne, meg szeretné fejteni, miért zuhant le a gép, ekkor jön rá, hogy nem baleset történt
Emily / Egy kis szívesség / Dátum: 2018.09.14.
A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.

 

 
Gossip Place

- Ne hirdess kérlek!
- Itt kérhetsz cserét!

 
Elit Palace

 

 
 
Oldal információ
Szerkesztő és design: Amy
Téma: Blake Lively
Szerver: Gportal, kód: LindaDesign
Nyitás: 2012.08.03.
Ajánlott böngésző: Chrome
 
Blake Lively Daily rajongói oldal, nem áll összefüggésben sem Blake Livelyvel, sem a családjával, sem pedig a menedzserével. Az oldalon közzétett képek és videók az eredeti postoloké, akik közzétették az interneten a képeket, videókat. A fordítások saját munkák, tehát, ha átmásolod valahová, kérlek krediteld mellé az oldalt, hogy onnan való az információ.
Ki/Be

 

 

 

 

Hírek Blake Livelyről

Instagram képek

2018.05.16. 18:44, A


Sziasztok!
Blake teljesen belevetette magát a közösségi életbe. A MET gáláról rengeteg képet tett fel a színésznő, most elhoztam nektek ezeket is. Blake a MET Gála termében pózolt Jimmy Fallon, aki ellopta a színésznőnk ruháját. „Olyan mérges vagyok @jimmyfallon és én ugyanazt viseltük a Met gálán”.
Blake extra hosszú ruháját Salma Hayek és partnere is tartotta, akárcsak az esküvői uszályt.
Mint azt már korábban is említettem, sajnos az eseményre Blake ezúttal egyedül érkezett, hiszen Ryan Európában promotálta a Deadpool 2.-t Blake erre az eseményre azonban a családját sem hagyta otthon, hiszen a táskáját kifejezetten erre a célra készítettek el (egy kereszt alakban fel volt írva a BRJI tehát Blake, Ryan/Reynolds, James és Ines) „Vidd a családodat a munkába”, ezután a különleges körméről is posztolt természetesen képet, amit úgy jellemzett, hogy az ’Elmésség az erősségem’
A színésznő természetesen az After partyról is tett fel képet, amit úgy jellemzett, hogy „Vissza az iskolai éjszakába”, illetve „Amikor Te és a partnered úgy néz ki, mint egy Britney hasonmás”
A következő esemény, ahol Blake megjelent az Anyák napi ünnepély volt. Blake a képhez ennyit írt: „Na így kell tölteni az Anyák napját. Nagyon szépen köszönöm @Baby2Baby, hogy bemutattad nekem ezeket a csodálatos anyákat és gyermekeiket, akiket érdemes volt megismerni. Köszönöm szépen a @Shutterfly-nak. hogy ilyen csodálatos Anyák napi ünnepélyt adott, és azt a sok adományt, amelyből 3 millió pelenkát tudtunk vásárolni a rászoruló gyermekeknek. Köszönöm szépen azoknak az anyáknak, akikkel volt lehetőségem találkozni, akik aktívan részt vesznek abban, hogy szebb jövőt biztosítsanak a gyermekeik számára. A szereteted melengető és a babák meg vannak áldva, hogy vagytok nekik. Szóval boldog anyák napját. Az édesanyáknak. És a gyermekeiknek.Az a lufi valós méretű, csak én vagyok játék. ”
Blake ezenkívül több olyan képet is közzétett, ahol a szépítő személyzettel szerepel: Randizás a kedvenc városomban a kedvenc emberekkel. (Nem kedvelem őket eléggé ahhoz, hogy átöleljem őket, ezzel elrontva a ruhám összképét). A következő képen Blake és Florence Welch szerepel, amint éppen ölelkeznek: „ Szeretlek @Florence. 10 éve együtt, és a tegnap estevolt a legcsodálatosabb. Olyan nagyszerű volt hallani az új albumodat, pont olyan volt, mint amire számítottam. Június 29-e nem fog olyan gyorsan eljönni. Most van rá szükségem. ”

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!